ceed_phev_my23_hero_desktop_1920x800

Ceed Plug-in Hybrid

Op til 50 km
på ren el
Op til 76 km/l
som hybrid
1.506 l
Bagagerumsvolumen

Modellen er vist med ekstraudstyr. Ceed Plug-in Hybrid-forbrug: Op til 76,9 km/l ved blandet kørsel. Op til 50 km på ren el. CO2 : Fra 29 g/km under kørsel. Grøn ejerafgift: 370,- / halvårlig. Opladning: Op til 100% fra 3 timer med op til 3,3 kW. Der kan forekomme omkostninger til ladeboks og installationen.

Farver

Experience Green

Udstyrsvariant

Ceed Plug-in Hybrid Prestige

Kør op til 50 km på ren strøm. Uden at gå på kompromis med et stort bagagerum, god plads på bagsæderne og et højt udstyrsniveau. Ceed Plug-in Hybrid kombinerer det bedste fra to verdener; du får en elektrisk motor med alle de fordele, det indebærer: lydløs kørsel, lav udledning under kørsel og lavt forbrug. Og derefter tager hybriden over, så du ikke skal tænke på rækkevidde på turen sydpå, eller når du skal på tværs af landet i weekenden.

Derudover får du et højt udstyrsniveau pakket ind i det europæiske og atletiske design, du kender fra Ceed-familien. Ceed Plug-in Hybrid har hele pakken. Den skal opleves!

0 kr.

Udbetaling

3.595 kr.

Leasingpriser fra

Udstyr, der medfølger:

  • Checkmark 12V kabinevarmer (PTC)
  • Checkmark 16" alufælge (205/55R16)
  • Checkmark 4.2" farvedisplay i instrumentering
  • Checkmark 60:40 foldbart splitbagsæde
  • Checkmark 8” touchskærm
  • Checkmark Adaptiv fartpilot (SCC)
  • Checkmark Advarsel for glemt bagsædepassager (uden sensor)
  • Checkmark Advarsel for påfyldning af sprinklervæske
  • Checkmark Armlæn m. kopholder i bag
Se mere ekstraudstyr

* Alle leasingpriser er vejledende og er kun gældende for lagerbiler; allerede producerede biler, der enten er i eller på vej til Danmark.


DISCLAIMER:

På www.kiaonline.dk kan biler af mærket Kia bestilles. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, eventuelle prisstigninger. Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner og vises inkl. moms og andre afgifter. Der tages forbehold for valutaændringer, force majeure og afgiftsændringer.

Ups! Dit tilbehør matcher ikke

Du har tilbehør i kurven, som ikke matcher den bil, som du skal til at bygge. Vælger du Byg din bil, fjernes tilbehør i kurven, som ikke matcher din bil.